De la 1 ianuarie, iubitorii de munte pot călători mai ieftin către destinațiile de vacanță preferate.

În plin sezon de schi, CFR Călători a lansat, ca și anul trecut, oferta ”Trenurile Zăpezii”. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie, călătorii pot beneficia de reduceri tarifare spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru sporturile de iarnă, cum sunt cele de pe Valea Prahovei sau Vatra Dornei.

Reducerile tarifare sunt următoarele:

  • 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov. Reducerea este valabilă la trenurile din anexa de mai jos, de luni până joi, la clasa a 2-a.
  • 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei şi Petroşani. Reducerea este valabilă la trenurile din anxa de mai jos, de luni până joi, la clasa a 2-a.
  • 31% – 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov și retur.
Foto: CFR Călători

Foto: CFR Călători

Compania de transporturi a publicat și câteva dintre reducerile tarifare pe care le va practica în perioada menționată. Spre exemplu, pe ruta Bucureşti – Predeal, preţul biletului va fi 27.75 lei, cu 9.25 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Mai multe exemple de tarife găsiți în imaginea de mai jos.

Foto: CFR Călători

Foto: CFR Călători

Pentru a beneficia de reducere, biletele pot fi achiziţionate fie:

  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • Online de pe www.cfrCălători.ro;
  • De la automatele XsellKiosk din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism);
  • Prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului astfel: Bucureşti Nord – la numărul 021/9522; Braşov –0268 421 700, 0268 953; Cluj Napoca – 0731 990 520; Iaşi – 0232 202777; Galaţi 0236 496 000; Constanţa 0727 999 952, potrivit unui comunicat de presă emis, luni, de CFR Călători.

 Citește și: Primul tren electric fabricat în România va circula spre Valea Prahovei

 

 Citește și: Ce trebuie să știi atunci când cumperi bețele de schi

 

 Citește și: Cum să alegi schiurile potrivite (II). Forma schiului și tipuri de schiuri

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*