Toți pasionații de trail running și mountain biking sunt sfătuiți să își pregătească pantofii de alergare și bicicletele, pentru că în week-end-ul acesta îi așteaptă multă aventură.

Unde? La Sâmbăta de Sus, în inima Transilvaniei.

Pe 12 și 13 iulie, puteți lua startul la una dintre cele două probe de concurs, alegând traseul care se potrivește calităților și experienței voastre.

Sâmbătă – Trail running

Participanții la proba de trail running pot alege între traseul de semimaraton (21 de kilometri, 1.490 de metri diferență de nivel) și cel de cros (10 kilometri, 180 de metri diferență de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălășescu Mare și Mic sunt câteva dintre atractiile turistice pe care le veți întâmpina în alergare.

Duminică – MTB Cross Country

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoara pe un traseu de 22 de kilometri cu 320 metri diferență de nivel, pe Valea Seaca Lisei, cu întoarcere prin Viștișoara. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Mai multe despre evenimentul sportiv puteți pe site-ul oficial Maratonul Transilvaniei și pe pagina de Facebook a competiției, Maratonul Transilvaniei 2014.

Maratonul Transilvaniei este integrat în festivalul In Transylvania, un eveniment de patru zile ce cuprinde concerte, workshopuri, competiții sportive, teatru și voie buna.

23a   Citește și: Patru alergători pe care ar trebui să-i urmărești pe Facebook

 

23b   Citește și: Tehnica respirației. Cum trebuie să respiri atunci când alergi

 

23c   Citește și: 9 alimente esențiale pentru alergători

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*