Cadouri pentru montaniarzi. ână în decembrie mai e cale lungă, însă zile de naștere există tot timpul, așa că niciodată nu strică să avem câteva idei de cadouri pentru prietenii montaniarzi.

Am întrebat prietenii ce cadouri le-ar plăcea să primească, ce cadouri reușite au primit până acum și ce vor să le dăruiască amicilor cu prima ocazie. Toți ne-au răspun, însă doar unele dintre idei ne-au plăcut cu adevărat. No offence, guys!

1. Abonament la o sală de escaladă

Avem o prietenă care a spus, timp de ani de zile, că s-ar apuca de escaladă, dar nu-și face curaj. De altfel, e o sportivă foarte bună, ciclistă de șosea, mereu fit și mereu pe drumuri. Îi lipsea, însă, un imbold pentru a se apuca de cățărare. Până când a primit cadou de la o gașcă de prieteni un abonamnt pentru trei luni la o sală aflată aproape de casa ei. Nu de alta, dar să-ncerce și să vadă cum e. Asta s-a întâmplat în urmă cu un an, iar de atunci se duce săptămânal la cățărare indoor, de cel puțin două ori, iar vara asta a plecat și la munte.

2. Piese de echipament personalizate

Fiecare persoană care practică un sport are nevoie de echipament sportiv. Dacă piesele de echipament sun de calitate, e perfect. Însă, dacă sunt personalizate și își păstrează și calitatea, este mai mult decât perfect. Și-avem și un exemplu. Am găsit AICI câteva sticle sport personalizate, pe care am pus privirile noastre agere. Așteptăm un pretext să sărim cu cadoul. Pe acest site am găsit și acele tricouri, iar ceva mai jos există opțiunea de textile tehnice sportive. Nu ni se par deloc o idee rea. Însă nu te sfătuim să cumperi piese de echipament care trebuie probate de primitor. Un exemplu elocvent: casca de bicicletă.

3. Un salt cu parapanta

Cu un astfel de cadou nu poți să dai greș, mai ales dacă primitorul este pasionat de sporturi extreme. Dacă ți se pare prea scump, faceți o gașcă. Decât să luați toți ba o sticlă de vin, ba mănuși de biclă, ba un accesoriu la 30 de lei, puneți mână de la mână și trimite-ți-l pe omul acela în experiența vieții lui.

4. O carte

Dacă e o persoană căruia îi place să citească, o carte poate fi cadoul perfect. În plus, oferta de cărți dedicate montaniarzilor este vastă. Aruncă un ochi la acest articol scris de noi recent despre cele mai interesante cărți pentru montaniarzi și află câteva tiluri care sigur îl vor încânta pe sărbătorit.

5. O întâlnire cu o personalitate pe care o admiră

Nu știm cum poți să-l aduci pe amicul tău la o bere cu Horia Colibășanu, însă un prieten de-ai noștri a primit cadou o întâlnire neașteptată la o cafea, care s-a transformat în mai multe beri, cu unul dintre cei mai buni cicliști din România, pe care, practic, îl idolatriza. Se pare că aveau un prieten comun! Eh, ăsta da cadou.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*