Alegerea pantofilor de trail este un subiect inepuizabil, iar paleta de opțiuni a crescut enorm în ultimii ani. Cu toate acestea, nu toți pantofii de alergare ți se potrivesc, însă nu poți fugi de alegere, deoarece încălțămintea potrivită împiedică accidentările și este cheia de boltă a unui antrenament reușit.

Știm cum alegem pantofii de alergare. Am aflat, totodată, și câteva lucruri inedite despre încălțămintea sport, cum ar fi faptul că multe dintre inovații au venit din abordările producătorilor vizavi de lenjeria de corp feminină sau că în cercetare sunt folosite cadavre pentru a studia, în detaliu, anatomia piciorului.

Cu toate acestea, pantofii care unui alt sportiv ar putea să i se potrivească de minune, ție ar putea să-ți provoace disconfort, așa că ne-am hotărât să-ți prezentăm câteva opțiuni. Nu uita să-i probezi înainte de a-i cumpăra, pentru a evita surprizele neplăcute.

Salomon XR Crossmax 2
Tehnologia Quicklace permite încălțarea și scoaterea pantofului cu multă ușurință, iar partea din spate a pantofului este mai groasă și capitonată, ceea ce permite parcurgerea unor distanțe lungi, pe trasee tehnice.
10 articol(e) « de 10 »

 

   Citește și: Care sunt alimentele cele mai bogate în carbohidrați, recomandate alergătorilor

 

   Citește și: Patru alergători pe care ar trebui să-i urmărești pe Facebook

 

   Citește și: Tehnica respirației. Cum trebuie să respiri atunci când alergi

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*