Ceasul inovator Timex Ironman One GPS+ a fost anunțat și va apărea, în curând, pe piață. Noul model îți permite să realizezi o conexiune wireless fără smartphone și, deși pare dedicat cu precădere alergătorilor, poate fi folosit și ca ciclicomputer.

Gadgetul include mesageria bazată pe e-mail, localizare prin GPS, o funcție SOS, viteza de deplasare în timp real, distanța și măsurătorile de timp, care pot fi distribuite, instantaneu, pe Strava.

De pe ceasul celor de la Timex poți trimite și mesaje, însă această funcție ar putea fi destul de dificil de exploatat, din cauza ecranului mic.

Cicliștii obsedați de greutatea echipamentului ar putea fi încântați de One GPS+, deoarece nu mai sunt nevoiți să care după ei și un telefon mobil pentru înregistrarea performanțelor sportive din timpul antrenamentelor.

În plus, ceasul are o memorie de 4 GB pentru muzică, ce poate fi ascultată prin căști cu Bluetooth, și rezistă în apă până la o adâncime de 50 de metri.

Prețul ceasului Timex Ironman One GPS+ va fi de aproape 400 de dolari în SUA și Canada, iar pentru piața europeană va fi dezvăluit în curând.

 

   Citește și: 10 aplicații utile pentru alergători

 

   Citește și: Skylock: antifurtul minune, cu alimentare solară și conectare la smartphone

 

   Citește și: Prima bicicletă cu Inner Drive System va apărea, în curând, pe piață

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*