Dacă sfidezi vacanța la mare și în luna august, avem o competiție care o să-ți pună suspensiile la încercare.

Poți avea numai verdeață în jurul tău, aer care să te îmbie să pornești pe traseu și pedale care așteaptă să fie puse în mișcare dacă te încumeți să participi la Șoimii Bucegilor – MTB Predeal Trophy, din 9 august.

Vei porni din zona cabanei Fulg de Nea, într-o cursă destul de solicitantă, mai ales dacă pe traseu a plouat recent, caz în care secțiunile tehnice de pe tura lungă vor deveni adevărate provocări, chiar și pentru riderii experimentați. Mult mai simplu va fi traseul scurt, ce poate fi parcurs chiar și după o ploaie serioasă.

Tura lungă va avea 40 de kilometri şi o diferenţă de nivel de 1.740 de metri. Traseul standard, cu lungimea de 15 kilometri, va fi mai puţin solicitant, diferenţa de nivel fiind de 630 de metri. Nu în ultimul rând, începătorii vor avea parte de un traseu de 12 kilometri şi 400 de metri diferenţă de altitudine.

Dacă porțiunile de push-bike ar putea scoate sufletul din tine, single-track-ul de la final sigur te va încânta: o coborâre șerpuită.

Mai multe date despre traseu și înscrieri, poți găsi pe site-ul Riders Club sau pe pagina de Facebook a organizatorilor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*