Se împlinesc, deja, două luni de când pe piață se află cel mai performant U-Lock din lume.

Compania Skylock a lansat, la mijlocul lunii mai, un antifurt fără cheie, care funcționează pe bază de energie solară și este conectat la smartphone.

Deși poate să pară o fiță, antifurtul este dotat cu accelerometru și te anunță dacă cineva vrea să îți fure bicicleta. În plus, dacă ai parte de o căzătură, antifurtul te întreabă, prin intermediul telefonului mobil, dacă ești OK. Dacă nu răspunzi, Skylock îți anunță prietenii pe care i-ai trecut în agenda de urgență, conform Freerider. Totodată, din aplicația Skylock poți stabili care sunt prietenii cărora vrei să le împrumuți bicicleta. Cu toate acestea, U-Lock-ul celor de la Skylock ar putea să-ți dea o mulțime de bătăi de cap, dacă nu ești îndemânatic și îl lovești de diferite obiecte sau îl scapi din mână.

Deși antifurtul este dotat cu un mic panou solar care se încarcă atunci când legi bicicleta la soare, bateria internă îi oferă energia necesară timp de o lună și poate fi încărcată prin USB.

Deși nu are cheie, dispozitivul, care este conectat la telefon prin Wi-fi sau Bluetooth, se deschide automat atunci când te apropii de bicicletă sau lansezi o simplă comandă de pe telefon. Dacă nu mai ai baterie la telefon, poți descuia U-Lock-ul prin intermediul touch pad-ului integrat în dispozitiv.

Însă costă pe măsură, cam cât o bicicletă ieftină, la mâna a doua: 249 de dolari.

 

19a   Citește și: Prima bicicletă cu Inner Drive System va apărea, în curând, pe piață

 

19b   Citește și: VIDEO. Cât de periculos este mountain biking-ul

 

19c   Citește și: VIDEO. Backflip la 20 de metri înălțime. O evoluție extremă pe marginea prăpastiei

 

Comments

comments

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*