Un site din Rusia laudă frumusețile României, atât pe cele naturale, cât și pe cele arhitectonice. Într-un articol intitulat ”Vreau (să merg) în România”, AdMe.ru susține că meleagurile țării noastre ”respiră istorie și legendă”.

Site-ul rusesc AdMe.ru este cunoscut drept o platformă online unde colaboratorii publicației adună fotografii dintre cele mai diverse, în scopul promovării artei și frumosului. Astfel, în noiembrie 2014, AdMe.ru a catalogat România drept una dintre ”cele mai frumoase şi misterioase ţări din Europa”.

”România – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi până la pădurile misterioase. În această ţară puteţi găsi mândra frumuseţe a Carpaţilor, mănăstiri ortodoxe cu fresce vechi, dar și castele medievale splendide, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula. Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, AdMe.ru vă recomandă să vizitaţi această ţară pitorească, unde fiecare colț respiră istorie şi legende”, este descriere de pe site-ul rusesc.

Pentru a-și susține recomandarea, cei de la AdMe.ro au adăugat și o serie de fotografii, ce ilustrează: Biserica din Biertan, Cascada Bigăr, Castelul Peleș, Castelul Corvinilor, Sighișoara, Masivul Ceahlău, Munții Rodnei, Munții Bucegi, Munții Apuseni, Parcul Național Retezat, un sat din Maramureș, un sat din Brașov sau Transfăgărășanul.

Fotografiile folosite în articol pot fi găsite AICI.

 Citește și: National Geographic: Piatra Craiului și Cheile Bicazului, ”minuni sălbatice ale Europei”

 

 Citește și: O fotografie realizată de un român în Munții Rodnei, publicată de National Geographic

 

 Citește și: Maramureșul, în topul National Geographic al destinațiilor de vacanță pentru 2015

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*