Știm că vă place muntele. Mai știm și că unora dintre voi le plac plimbările cu bicicleta, iar altora întâlnirile cu istoria. Dacă vreți, însă, să le îmbinați pe toate trei, atunci ați putea participa la evenimentul „Sinaia pe Bicicletă”, organizat de Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

În weekendul 15-16 august, Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni vă invită să pedalați alături de alţi pasionaţi ai sportului pe două roţi, într-o aventură prin oraşul Sinaia.

„Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul dar si casa în care stătea I.L.Caragiale sau cea în care şi-a petrecut ultimele zile istoricul Nicolae Iorga. Vom vizita muzee, vom afla poveşti inedite despre Sinaia şi vom pedala la deal sau la vale pe strazile mai puţin cunoscute ale oraşului”, promit cei de la Asociaţia Adevăraţii Veloprieteni.

Plimbarea va începe sâmbătă, la ora 11:00, iar întâlnirea participanţilor va fi în faţa Primăriei Sinaia. În cele două zile ale evenimentului vor fi două trasee tematice de aproximativ 3-4 ore fiecare, ce vor fi parcurse în ritm lejer, cu regrupări şi povești la fiecare obiectiv turistic din traseu.

Tot sâmbătă, la final de tură, participanții se vor relaxa la un picnic, la umbra arborilor seculari din Parcul Dimitrie Ghica, în acordurile fanfarei.

Mai multe detalii legate de evenimentul „Sinaia pe Bicicletă” găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*