Producătorul seriei „Survivorman”, canadianul Les Stroud, va vizita România în luna iunie. Acesta va filma o aventură de supraviețuire în Munții Făgăraș.

Les Stroud a ales cei mai înalți munți din Carpații Românești pentru următoarea sa aventură. Acesta va încerca să demonstreze că poate supraviețui în Munții Făgăraș, timp de trei zile, consumând doar plante găsite pe munte și animale mici pe care le va vâna.

Filmările se vor desfășura în perioada 2-13 iunie, potrivit Mediafax. Canadianul va fi însoțit în vizita sa în România de șapte cameramani și producători. Les Stroud se va izola de restul lumii și va fi pe cont propriu în sălbăticia Munților Făgăraș.

Pe parcursul zilelor, producătorul emisiunii „ Survivorman” va menține legătura cu salvamontiștii din Argeș, însă singura persoană care va cunoaște cu exactitate locul în care se va afla Les Stroud va fi directorul Salvamont Argeș, pentru motive de securitate, conform reprezentanților Consiliului Județean Argeș.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani este unul dintre cei mai renumiți experți în supraviețuire extremă. Show-ul lui, „Survivorman”, este pe micile ecrane de 11 ani și poate fi vizionat pe programul „Discovery Channel”. Seria a ajuns la al șaselea sezon.

 

Citește și: Un nou refugiu va fi construit în Munții Făgăraș

Citește și: Trasee remarcate în Munții Făgăraș

Citește și: Tot ce nu știai despre marcajele turistice. Imagini, tipuri și semnificații

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*