Experienta pedalatului devine poveste la Haiduci si Domnite, pe 19 octombrie.

Sute de haiduci si domnite, care s-au grabit sa dea curs invitatiei, se pregatesc de start, calare pe biciclete, pentru ultimul eveniment Riders Club al anului si unul dintre cele mai mari din Romania, organizat de MPG. Intitulata sugestiv Haiduci si Domnite, manifestarea sportiva, destinata amatorilor pasionati de doua roti, va avea loc pe  19 octombrie, in Padurea Surlari – Caldarusani, la aproape 30 de kilometri de Bucuresti.

Concursul se afla la a doua editie si promite curse spectaculoase, numai bune pentru o incheiere frumoasa a sezonului de ciclism 2014. Prima editie a acestei competitii a avut loc pe 25 mai 2013 sub numele Riders Club – Moara Vlasiei si a adus la start peste 400 de participanti.

Noutatile acestui concurs constau in doua trasee distincte. Pentru incepatori care vor sa guste din experienta unei curse MTB, dar si pentru copii, evenimentul ofera traseul Scurt, de 16 kilometri, cu diferenta de altitudine de  +/- 20 de metri. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Desfasurarea de forte si etalarea indemanarii pentru cei care se simt in forma si se afla la un nivel avansat se poate face la al doilea traseu, cel Standard de 35 de kilometri, cu diferenta de altitudine +/- 40 de metri.Traseul Standard ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru fiecare nivel de concurs in parte: 14-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Toti participantii vor avea de efectuat o singura tura de traseu. Experienta va fi placuta pentru toata lumea datorita zonei bogata in peisaje fascinante si care vor face pedalatul mult mai placut.

Daca nu ai descoperit inca bucuria ciclismului ai ocazia sa o faci acum. Accepta invitatia de a face sport in natura cu familia, prietenii si colegii, indiferent de abilitatile tale fizice deoarece acest traseu este accesibil tuturor.

Grabeste-te sa prinzi taxa redusa la inscriere pana pe 12 octombrie. Taxa pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani este unica, in valoare de 50 de lei, indiferent de momentul rezervarii si al platii.

Inscrierea se face online. Ultima zi de inscriere este 15 octombrie, ora 10:00.

 

   Citește și: Va fi deschis primul parc subteran din lume pentru MTB

 

   Citește și: VIDEO: Locul 4 la Mondialele de downhill, cu o bicicletă fără lanț

 

   Citește și: TOP 10. Cum arată cele mai frumoase biciclete de munte din 2014

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*