Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, care a fost grav rănit într-un accident de schi în decembrie 2013, face pași importanți spre recuperare.

Schumacher a fost operat de mai multe ori și a fost scos, după o lungă perioadă, din starea de comă indusă. Fostul șef de la Ferrari, Jean Todt, cel alături de care a trăit perioada de glorie din circuit din prima parte a anilor 2000, l-a vizitat pe Schumacher la reședința acestuia din Elveția, conform DigiSport.

„În ultimele săptămâni a făcut progrese remarcabile. Trebuie să avem răbdare, accidentul a fost unul foarte sever, dar lucrurile se îndreaptă pe direcția bună. Familia este alături de el, toată lumea își dorește să îl aibă înapoi exact cum era înainte de accident”, a declarat Jean Todt pentru L`Equipe.

Accidentul de schi pe care l-a suferit fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher s-a produs din vina sportivului, conform rezultatelor anchetei.

„Nu a fost constatată nicio încălcare a normelor. Accidentul s-a produs în zona din afara pârtiei”, a declarat, luni, procurorul responsabil de desfăşurarea anchetei, Patrick Quincy, care a precizat că acest caz a fost clasat, conform Mediafax.

Rezultatele anchetei au scutit de orice responsabilitate autorităţile din staţiunea franceză Meribel, unde a avut loc accidentul. „Semnalizarea, iluminatul, marcajele şi informaţiile oferite cu privire la limitele acestei pârtii erau conforme normelor franceze în vigoare”, a menţionat procurorul.

 

   Citește și: Schumacher, vinovat de accidentul de la schi

 

   Citește și: Schumacher, trezit din comă

 

   Citește și: VIDEO. Traseul lui Schumacher, înainte de accident

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*