Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (AsPIC) organizează, în perioada 19 – 22 martie, expoziția Salonul Bicicletei.

Dacă ești interesat de tot ceea ce ține de biciclete, vrei să testezi modelele celor mai buni cicliști sau vrei să afli ce bicicletă este desemnată modelul anului 2015 în categoria cursierelor, atunci trebuie să vii la expoziția Salonul Bicicletei, la Crystal Palace Ballrooms, lângă Piața de Flori George Coșbuc.

„Salonul Bicicletei 2015 este o datorie profesională a Asociației Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România. Prin acest eveniment, trebuie să demonstrăm că România nu este o piață de mâna a doua, pentru desfacerea bicicletelor îndoielnice din vest! Invităm la calitate și la performanță pe toți / toate care vor să evolueze în acest stil!”, a declarat Valentin Ionescu, Director Executiv AsPIC.

Magazinul de biciclete Veloteca va expune toate mărcile și modelele din portofoliu: Cannondale, Corratec, Merida, Cross, Dahon, Tern, Kawasaki, Hello Kitty, Veloteca running-bike, potrivit unui comunicat de presă.

Surprizele Salonului

De-a lungul celor patru zile ale ”Salonului Bicicletei 2015”, pe lângă vizitarea expoziției (joi între 14:00 și 18:00, vineri și sâmbătă între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 16:00), vor fi organizate și diferite activități. Spre exemplu, vineri poți parcurge traseul outdoor, poți privi defilarea echipelor de ciclism din România și poți participa la o petrecere, doar cu condiția să câștigi o invitație în ziua precedentă. Sâmbătă vor avea loc, în curtea complexului, două demonstrații de BMX și sărituri și două ore de cycling indoor. Duminică va fi organizat un concurs pentru mecanici, unde puteți câștiga diverse scule și truse folositoare și, totodată, puteți participa la o tombolă pentru o bicicletă pentru copii.

Pe lângă toate aceste activități, pe vizitatori îi așteaptă și multe alte surprize. Taxa de participare este de 5 lei pe zi, iar copiii sub 7 ani au gratuitate.

Citește și: TOP 10. Cum arată cele mai frumoase biciclete de munte din 2014

Citește și: FOTO. Kona lansează o nouă gamă de biciclete de downhill și freeride

Citește și: 7 biciclete de munte, lansate de Skoda

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*