În luna iunie, pentru orice ședința de evaluare a coloanei vertebrale, la Centrokinetic primești un discount egal cu prezența la vot a românilor pentru alegerile europarlamentare.

Așa arată o campanie inedită demarată prin care cei de la Centrokinetic vor să încurajeze prezența la vot a românilor la alegerile din 26 mai.

„În fiecare an, prezența românilor la alegerile europarlamentare a fost sub media europeană și foarte mult sub cea a țărilor pe care le asociem cu dezvoltarea și integritatea. Conform celui mai recent sondaj INSCOP Research, anul acesta doar 26,9% dintre români au declarat că vor merge sigur să voteze pe 26 mai 2019. Această e statistică pe care te chemăm să o schimbăm împreună!”, conform centrokinetic.ro.

Și cum știm că avem, printre cititori, mulți sportivi și pasionați de drumeții montane și chiar alpinism, ni se pare că o astfel de campanie se adresează, fără rezerve, și publicului nostru.

Evaluare posturală cu GPS400 și consultație de ortopedie

Cu cât mai mulți români își exprimă votul, cu atât mai mic va fi prețul unei consultații complexe de evaluare posturală, cu următoarele componente:

  • evaluare computerizată cu GPS400, cel mai modern aparat de analiză posturală
  • consultație la unul dintre medicii ortopezi ai clinicii, pentru interpretarea analizei posturale

Găsești AICI toate detaliile campaniei Centrokinetic.

Ce zici, mergem la vot?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*