Veste bună! Programul „ Vacanța la țară ” revine cu o nouă ediție pentru cei care își doresc un sejur la munte, cu prețuri mai mici de 200 de lei.

Programul „Vacanța la țară”, derulat de Asociația Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) se va desfășura în perioada 3 mai – 19 iunie, timp în care turiștii vor petrece momente minunate în pensiuni membre ANTREC România. Scopul programului este acela de a-i face pe vizitatori să valorifice viața la țară, având posibilitatea să facă acest lucru la prețuri mult mai mici față de cele obișnuite.

„Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care pot descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta“, au transmis oficialii ANTREC.

Care sunt tarifele pensiunilor?

Pensiunile care participă în cadrul programului „Vacanța la țară” și-au stabilit deja tarifele pentru sejur. Astfel, pentru o vacanță care va include 6 zile, respectiv 5 nopți de cazare în cameră dublă, costurile arată cam așa:

  • Pensiuni de două margarete – 175 de lei/persoană
  • Pensiuni de trei și patru margarete – 225 de lei/persoană
  • Pensiuni de cinci margarete – 290 de lei/persoană

Prima zi de cazare va fi într-o zi de duminică, iar sejurul se va încheia vinerea. În aceste prețuri, pensiunile vor oferi și micul dejun din partea casei, conform Evenimentul.

Care sunt zonele incluse în programul „Vacanța la țară”?

Dacă sunteți hotărâți să vă bucurați la prețuri mai mici de aerul curat de munte, iată în ce zone se află pensiunile care s-au înscris în acest program: Alba, Argeş (Rucăr), Bihor (Băile Felix, Băile 1 Mai, Remeţi), Braşov (Bran, Moieciu, Râşnov, Teliu, Timişul de Jos, Zărneşti), Covasna (Balvanyos, Dalnic, Târgu Secuiesc), Gorj (Cartiu, Baia de Fier, Peştişani, Tismana), Maramureş (Botiza, Deseşti, Şieu, Rozavlea, Poienile Izei, Săpânţa, Borşa), Mehedinţi (pensiuni din Clisura Dunării/Cazanele Dunării), Neamţ (Ceahlău, Pipirig), potrivit Adevărul.

Puteți face rezervările direct la pensiuni, prin agențiile membre Asociația Națională a agențiilor de Turism (ANAT), prin filiala ANTREC.

Citește și: Cele mai ieftine sejururi la schi, în Bulgaria, Italia şi Austria

Citește și: Stațiunea Kaprun, cea mai căutată de către turiștii români

Citește și: Sinaia, construită după modelul Monte Carlo. În 2015, telegondolă între Cota 1.400 și Cota 2.000

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*