Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat, duminică, lansarea celei de-a XII-a ediții a programului ”O săptămână la munte”, care se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie.

Turiștii vor plăti, pentru cinci nopți de cazare în hotelurile de la munte, între 161 și 368 de lei, iar copiii vor beneficia de gratuitate.

„Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă”, se arată într-un comunicat al FPTR.

Cinci nopți de cazare, fără masă, la un hotel, vilă sau cabană de două stele vor costa 161 de lei. Prețul plătit pentru cazarea la un hotel de trei stele va fi de 269 de lei, iar pentru cinci nopți într-un hotel de patru stele va fi de 368 de lei.

Dacă sunt cazați în camera părinților, copiii de până la 7 ani beneficiază de gratuitate. În plus, sejururile la munte în România pot fi achiziţionate şi de turiştii din Republica Moldova, iar biletele pot fi cumpărate de la agenţiile membre ale Asociaţiei Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), parteneri FPTR.

Descărcați, de AICI, lista structurilor de cazare înscrise în program.

 

Citește și: Educația montană în școli, pe tot parcursul anului școlar

 

Citește și: Dormitul la cort: trei mari avantaje pentru sănătate

 

Citește și: 5 reguli de împachetare eficientă a lucrurilor în rucsac

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*