Dumincă va avea loc, la Brașov, prima etapă din Triada MTB.

Brașov XCM ne propune o competiție de tip cross country maraton, dar și un traseu mai scurt, dedicat celor care nu se simt într-o formă de zile mari. Concursul se desfășoară în Masivul Postăvaru.

Traseul scurt are 40 de km și credem că organizatorii au avut dreptate atunci când au specificat că etapele Triadei MTB nu sunt competiții pentru începători. Diferența de nivel este de aproximativ 1.400 de metri și , include urcare în Poiana Brașov pe Drumul Forestier, un circuit prin Poiana Junilor, Spinarea Lungă, Poiana Aviatorilor, Poiana Brașov, cu întoarcere în Brașov pe potecă turistică prin Valea cu Apă și în jurul Tâmpei.

Traseul lung are 70 de km, o diferență de nivel de aproximativ 2.800 de metri și include, în plus față de Tura Scurtă, un circuit prin Poiana Cristianului, pe muchiile împădurite de deasupra satului Cristian și lângă orașul Râșnov, pe potecile turistice din zona Peșterii Râșnoavei, precum și o urcare spre vârful Postăvaru pe Drumul Roșu și coborâre spre Tâmpa pe poteca turistică de pe Muchia Crucurului.

Toate detaliile de care aveți nevoie se află postate pe paginile de Facebook Brașov XCM și Triada MTB, precum și pe site-ul oficial al competiției.

Iată harta traseului:

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*