Indiferent dacă postează pe Facebook, pe Twitter sau pe Instagram, atleții de performanță, pasionați de trail running, ne spun o mulțime de lucruri utile despre alergarea montană.

Dacă vrei să afli noi metode de antrenament sau pur și simplu îți dorești un model pentru o viață sportivă activă, aceștia sunt atleții pe care ar trebui să-i urmărești, cu precădere, pe rețelele de socializare.

14a1. Anton Krupicka, pentru antrenamentele de trail extrem de riguroase. ”Tony” Krupicka aleargă cu un echipament minimalist: nu poartă decât un șort și o bandană, fără alte accesorii care să-l încetinească. El alternează, în fiecare zi, alergarea pe teren plat, alergarea în pantă și antrenamentele în sala de escaladă. Site: Riding the Wind. Facebook: Anton Krupicka.

 

 

14b2. Scott Jurek este mândria veganilor. Când nu doboară recorduri la probele de ultramaraton, Jurek inventează rețete vegane. Blogul său ”Eat and Run” reprezintă un mix între aventură, antrenamente, citate inspiraționale și rețete inedite. Site: Scott Jureck: Eat & Run. Facebook: Scott Jurek.

 

 

14c3. Sage Canaday, pentru postările video. Canaday a fost cel mai tânăr participant la maratonul din 2008 care a contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Pasionat de trail running, el realizează filmulețe pe care le postează pe canalul său de Youtube: Vo2maxProductions. Cel mai popular film realizat de el a strâns peste o jumătate de milion de vizualizări. Site: SageCanaday.com. Facebook: Sage Canaday.

 

 

14d4. Pasionat atât de asfalt, cât și de potecile bătătorite, Ryan Hall este unul dintre cei mai populari alergători din SUA. Hall le oferă fanilor săi de pe rețelele de socializare informații despre antrenamente și despre călătoriile sale. Site: ryanandsarahall.com. Facebook: Ryan Hall.

 

 

 

 

5a   Citește și: 9 alimente esențiale pentru alergători

 

5b   Citește și: Cadavrele, folosite pentru inovație. Ce alte lucruri nu știai despre pantofii de alergare

 

5c   Citește și: Ce pericole te pândesc în timpul curselor de alergare montană și cum să le eviți

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*