Primarul orașului Câmpulung Moldovenesc a semnat, marți, la Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) contractul de finanțare pentru finalizarea lucrărilor la pârtia de schi din Masivul Rarău.

Primarul Mihăiță Negură a anunțat că valoarea contractului este de patru milioane de euro, iar lucrările vor fi încheiate la 31 decembrie 2016.

„Mâine dau ordinul de începere a lucrărilor, iar utilajele să treacă la treabă, pentru că timpul e scurt”, a declarat primarul, conform newsbucovina.ro.

Lucrările sunt fost blocate din 2012, după ce Guvernul a încetat finanțarea proiectului, iar firmele care au executat lucrări până la acel moment au solicitat primăriei din Câmpulung Moldovenesc să achite restanțele de 7,1 milioane de lei.

În acel moment, lucrările erau finalizate în proporție de 80%.

Încă un tronson de pârtie în planurile primarului

Mai mult decât atât, primarul Mihăiță Negură a declarat că dorește să obțină avizele pentru cel de-al doilea tronson al pârtiei, care va avea o lungime de 4.200 de metri.

„Următorul pas este să obțin avize pentru partea a doua a pârtiei. Este vorba despre o investiție de șase milioane de euro. După finalizarea celui de-al doilea tronson, investiția își va atinge scopul”, a declarat primarul.

Citește și: Regula de aur a iubitorilor de munte. Cum să te îmbraci atunci când mergi la schi

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*