Alegerea pantofilor de trail este un subiect inepuizabil, iar paleta de opțiuni a crescut enorm în ultimii ani. Însă nu toți pantofii de alergare ți se potrivesc. Dacă nu vrei să te accidentezi și să ai parte de antrenamente reușite, trebuie să faci alegerea cea bună.

Știm cum alegem pantofii de alergare. Am aflat, totodată, și câteva lucruri inedite despre încălțămintea sport.

Cu toate acestea, pantofii care unui alt sportiv ar putea să i se potrivească de minune, ție ar putea să-ți provoace disconfort, așa că am săpat pe Internet și am descoperit un site care îți recomandă pantofii de alergare potriviți pentru piciorul tău, pentru greutate, pentru modul în care calci și pentru nivelul la care te afli. Evident, va trebui să specifici dacă alergi pe asflat sau pe potecile montane.

Noi am încercat să vedem câte opțiuni ne oferă cei de la Runners’s World. După introducerea datelor, ei ne recomandă… 16 perechi superbe de pantofi de alergare.

Rezultatele ar putea fi utile pentru cei care simt că ”și-au prins urechile” pe site-urile de specialitate și nu știu de unde să înceapă. Ce spuneți? Așteptăm părerile voastre.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*