Pădurile, în pericol. Doi parlamentari vor să legalizeze ”Marea defrișare”

Doi parlamentari, proprietari de terenuri forestiere, au făcut o propunere legislativă prin care pădurile private din România ar putea fi tăiate, conform ProTV. Organizațiile pentru protecția mediului spun că ideea celor doi parlamentari PSD este revoltătoare și cer să fie respinsă urgent de Parlament.

Tăieri masive de copaci, în Făgăraș

Încă o veste proastă despre tăierile masive de copaci. Un alpinist român a făcut o serie de fotografii prin care a surprins defrișările de pe versantul sudic al Munților Făgăraș, care se întind pe câteva hectare. Imaginile datează din 27 mai 2014 și au fost postate de Adrian Vălean pe pagina sa de Facebook.

Ghizii invizibili din Carpați

Am aflat, recent, că voluntariatul va fi recunoscut, în mod oficial, ca experiență profesională. O veste bună pentru voluntari și un motiv în plus pentru iubitorii de munte să ajute asociațiile montane în activitățile lor. Despre voluntariat scrie și Andreea Dogar pe Yahoo News, unde ne arată ce înseamnă un weekend ca voluntar, alături de Asociația Montană Carpați.

Cele mai bune biciclete la capitolul echipare/preț

Freerider a realizat un top al celor mai bune biciclete din punctul de vedere al echipării, raportată la preț. Bicicletele pe care le propun cei de la Freerider sunt din diferite clase, de la basic la high-end, și pot fi cea mai bună alegere, în funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție pentru a achiziționa o nouă (sau chiar prima) bicicletă.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*