O tânără din Oradea s-a înscris în competiția online lansată de Fjällräven Polar pentru desemnarea participanților la o expediție cu sănii trase de câini. Expediția va avea loc în tundra artică, pe o distanță de aproximativ 300 de kilometri.

Pentru a-și câștiga un loc în cadrul expediției, aplicanții, printre care se numără și Ioana Negruț, trebuie să strângă, pe site-ul competiției, cât mai multe voturi online. Votul se va încheia pe 12 decembrie, iar pentru a fi acceptată în rândul participanților la Fjällräven Polar, Ioana are nevoie să primească cel mai mare număr de voturi din partea tuturor vizitatorilor din țara noastră, scriu cei de la ivisit.ro.

În ultimele 24 de ore, Ioana Negruț a primit mai mult de 380 de voturi, după cum anunță pe contul său personal de Facebook.

“Fjällräven Polar înseamnă aventura vieții mele și ocazia de a-mi exprima respectul pentru animale și natură. Vreau să particip la expediție pentru că, la final, aș avea o poveste minunată de împărtășit și ocazia de a cunoaște oameni speciali. Dar și pentru că vreau să văd cum e să îți savurezi ceaiul de dimineață la Cercul Polar”, spune Ioana în prezentarea de pe site-ul expediției.

Fjällräven Polar este un eveniment care le oferă ocazia oamenilor obișnuiți de a conduce o sanie trasă de câini din Signaldalen, Norvegia, și până în pădurile din jurul regiunii suedeze Jukkasjärvi a Laponiei.

 

   Citește și: O fotografie realizată de un român în Munții Rodnei, publicată de National Geographic

 

   Citește și: FOTO: Munții din 20 de țări, printre care și România, fotografiați de un polonez

 

   Citește și: FOTO. Ionuț Ștefănescu, primul român care a urcat pe Vârful Baruntse din Himalaya

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*