Într-o lume dominată de tehnologie și sedentarism, uităm adesea că un stil de viață sănătos nu înseamnă a sta în casă, cu ochii în calculatoare, tablete și telefoane. NoGravity Club vrea să spargă acest bloc de gheață dăunător și vine în întâmpinarea copiilor cu un loc de aventură şi escaladă indoor.

„Toamna se numără bobocii”. Semnificația dictonului poate fi valabilă pentru toate tipurile de școală, inclusiv la cele dedicate activităților sportive. Iar dacă vă gândiți la un loc unde copiii pot practica sport, descoperi aventura și învăța lucruri noi prin intermediul educației non-formale, atunci trebuie să aflați că NoGravity Club și-a deschis porțile. Localizat în București, în apropierea staţiei de metrou Piaţa Sudului, NoGravity este un proiect curajos și plin de energie. Clubul oferă, pentru copiii între 4 şi 12 ani, un spaţiu generos de activităţi de aventură, escaladă, petreceri şi ateliere, completate de o puternică componentă de educaţie non-formală prin joc şi aventură.

Lansarea oficială a NoGravity (despre care puteți afla mai multe AICI sau AICI) se desfășoară pe 19 septembrie, între orele 11:00 și 17:00, iar cei mici sunt așteptați de un panou de cățărare special conceput pentru a-i obișnui cu verticala, de o zonă de aventură cu tematică spațială și o tiroliană. Printre invitații speciali se numără tânăra speranță a cățărării românești Tiberiu Țintea și profesorii trăzniți de la Fun Science.

Cafeaua pentru cei mari și ciocolata caldă pentru cei mici, oferite din partea casei, vă vor menține nivelul de energie la cote maxime.

Mai multe despre NoGravity Club puteți afla din filmulețul de mai jos:

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*