NN, liderul pieței de asigurări de viață și pensii private, lansează primul fond de burse pentru viitoarea generație de antreprenori din România și susține dezvoltarea educației antreprenoriale printr-un parteneriat strategic cu EA – The Entrepreneurship Academy, singura universitate de antreprenoriat din țară. Fondul de burse dă mai multe șanse tinerilor care visează să-și deschidă propriul business încă din facultate, dar au posibilități financiare limitate, să își dezvolte cunoștințele și abilitățile antreprenoriale în programul de studii aplicate EA – The Entrepreneurship Academy.

„România este un hub de creativitate și inovație cu multe povești antreprenoriale de succes și mulți tineri talentați care visează la propriul business încă de pe băncile școlii. Știm că antreprenorii sunt un motor în economie și vedem cum România crește odată cu ei, iar asta ne dă convingerea că educația aplicată de business și ecosistemul de resurse, know-how și comunități antreprenoriale trebuie să devină accesibile oricărui viitor antreprenor, indiferent de posibilitățile financiare. Fondul de burse dă șansa mai multor tineri să-și dezvolte propria afacere și, astfel, contribuie la dezvoltarea economică a României”, spune Gabriela Lupaș-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN Romania.

NN finanțează studenți care vor să se înscrie la EA – The Entrepreneurship Academy în acest an cu burse totale în valoare de 200.000 de euro, contribuind la taxele de școlarizare pe perioada celor patru ani de studii, la care se adaugă burse suplimentare în valoare de 50.000 de euro acordate de universitate. Mai departe, NN urmărește să susțină dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din România și să faciliteze accesul mai multor tineri cu posibilități limitate la educație aplicată de business. Fondul de burse va fi astfel deschis, începând din toamnă, donațiilor din partea persoanelor sau companiilor care vor să contribuie la educația generațiilor viitoare de studenți EA – The Entrepreneurship Academy.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*