Pentru a demonstra manevrabilitatea modelelor pe care le produce, Specialized Bicycles a făcut un test inedit, cu ajutorul sportivului canadian Matt Hunter.

Astfel, câștigătorul din 2003 al competiției ”Ultimate Freeride Challenge” a primit o bicicleta Specialized S-Works Enduro 29 pentru a o testa, pe care a manevrat-o pe cele mai solicitante trasee. Virajele lui Hunter sunt atât de strânse, încât ciclistul celor de la Specialized devine paralel cu solul, fără să-și piardă echilibrul.

Inițial, Specialized a publicat o fotografie în care arăta cum Hunter sfidează gravitația, însă iubitorii ciclismului extrem au susținut că este o imagine editată în Photoshop. Ca urmare, Specialized a răspuns cu filmul din care provenea fotografia riderului. Voi ce credeți, să fie Photoshop?

 

   Citește și: VIDEO: Ce înseamnă să greșești traseul de MTB

 

   Citește și: INTERVIU. Răzvan Jugănaru, de 12 ori campion național la MTB, Velodrom și Ciclocross: ”Comunitatea de cicliști din România a explodat pur și simplu!”

   Citește și: FOTO: Specialized S-Works Demo 2015. Primele detalii

 

Comments

comments

3 Responses

  • Lunik

   „Mi-am anulat subscriptia la Photoshop dupa ce am citit articolul acesta pe emunte.ro”, a declarat Stropinel Pirloaga, cunoscut fotograf de orcshopuri si portrete in sepia. „Nu avea rost sa mai platesc 100 de euro lunar, cand cand cu o bicicleta de doar cateva mii de euro se pot face fotografii netrucate de mii de laicuri pe facebook”, a adaugat artistul.

   QED – Photoshopul a fost demolat !

   Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*