Un medic care a lucrat în Formula 1 i-a acuzat pe cei din anturajul lui Michael Schumacher că oferă lumii o impresie falsă asupra stării de sănătate a fostului campion mondial și că, în realitate, acesta nu s-ar fi trezit din comă.

„Ne-au anunţat cu triumf că Michael s-a trezit din comă, dar, în opinia mea, e o informaţie falsă. Dacă ar fi fost adevărat, ne-ar fi spus că are probleme să se exprime sau că învaţă din nou să meargă, să citească sau să scrie”, a declarat Gary Hartstein pentru presa din Anglia, conform prosport.ro.

O echipă de 15 medici are grijă de Michael Schumacher la domeniul său din Elveția. Interiorul casei a fost transformat într-o clinică performantă, iar costurile pentru închirierea echipamentelor medicale şi plata salariilor personalului este estimată la 127.000 de euro pe săptămână. Hartstein consideră această perioadă  drept „un îndelung adio al lui Schumacher”.

„Cu trecerea timpului, devine din ce in ce mai puţin probabil ca Michael să-şi mai revină. Speranţa de viaţă pentru un pacient care nu-şi revine din comă se masoară în luni sau câţiva ani. Asistăm la un îndelung adio al lui Michael”, a spus medicul.

Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, pe 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel. El a fost operat de două ori la cap şi, conform comunicatelor oficiale, se află în faza de revenire progresivă din comă.

 

   Citește și: Schumacher, pași importanți spre recuperare, după accidentul de schi

 

   Citește și: VIDEO. Traseul lui Schumacher, înainte de accident

 

   Citește și: Cât de periculos este să schiezi off-piste

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*