Fiecare sezon are specificul său, nu doar în temperatura de-afară, ci și în prețurile din magazine la anumite tipuri de echipamente de munte.

Ca de fiecare dată, luna martie vine la pachet cu o serie de reduceri de prețuri. Însă nu la orice piesă de echipament, ci doar la unele dintre ele, în special cele a căror utilizare tinde să apună odată cu sfârșitul iernii.

În special la aceste categorii de produse:

1. Gegi de iarnă și de schi

Sezonul de schi în România se cam încheie, așa că magazinele, fie ele online sau offline, se pregătesc să-și lichideze stocurile și scot la vânzare produse la prețuri mult mai mici decât în miezul iernii. Noi am găsit AICI reduceri de până la 55%, cum nici de Black Friday n-am întâlnit.

2. Pantaloni de schi

La fel ca în cazul gecilor de schi, și pantalonii speciali pentru sporturile de iarnă au prețuri tot mai mici. Deși o să se poată schia în unele stațiuni din Europa până prin luna mai, sezonul de schi se cam încheie, iar magazinele vor să lichideze stocurile prin prețuri mult mai mici decât te-ai obișnui să le găsești la raft.

3. Saci de dormit de iarnă

Dacă știi că iarna viitoare vei avea nevoie de un sac de dormit de iarnă, e timpul să scoți niște bani din buzunar. Nu mulți, că tocmai asta-i ideea.

4. Corturi de iarnă

În luna martie, și corturile de iarnă au prețuri mai mici decât de obicei, pur și simplu pentru că vine vara și nu le mai cumpără nimeni. Dar dacă vrei să faci o investiție cu adevărat valoroasă, pentru că știi că îl vei folosi iarna viitoare, e timpul să dai iama pe site-uri, că sigur găsești o sumedenie de chilipiruri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*