Săptămâna de lucru se apropie de final, iar după câteva zile intense și obositoare, avem cu toții nevoie de momente de relaxare. Însă relaxarea poate arăta și altfel decât privind meciurile Campionatului Mondial de fotbal. Și, cum am afirmat mereu că e mai bine să faci tu sport decât să-i privești pe alții cum aleargă, vă propunem trei competiții de MTB care se vor desfășura în weekend-ul care urmează.

Vidraru Bike Challenge

Vidraru Bike Challenge este o competiție MTB cu un traseu spectaculos ce urcă din zona barajului Vidraru pe una dintre culmile sudice ale Făgărașilor. Concursul va avea loc sâmbătă, iar startul va fi luat din satul Căpățâneni, comuna Arefu.

Explorer MTB Challenge 2014

Explorer MTB Challenge 2014 are loc tot sâmbătă, în comuna Luncăvița din județul Tulcea. Competiția face parte dintr-un proiect de popularizare a Dobrogei de Nord, inițiat de Asociația Explorer Tulcea și Guerribike. Concurenții au de ales între două trasee: de 56 km și de 38 km.

Maratonul Zimbrilor

Maratonul Zimbrilor va avea loc dumnică și reprezintă cea de-a treia etapă din cadrul West Bike Tour 2014. Startul va fi luat din comuna Armeniș, județul Caraș-Severin. Concursul are două variante de traseu: Race (35 km/1000m+) și Maraton (75 km /2400m+). În plus, concurenții vor trece prin zona Armeniș, Plopu, Rusca, Teregova și Cornereva. Copii intre 9 si 14 ani vor putea și ei să se întreacă printre sate, pe un traseu special amenajat pentru vârsta lor.

 

10aCitește și: VIDEO: Cum arată coborârea de Downhill a unui campion, filmată de pe cască

 

10bCitește și: FOTO: A apărut o nouă bicicletă de munte pentru femei

 

10cCitește și: MTB vs. BMX vs. Fixed Gear vs. Cursieră. Care bicicletă este mai rapidă în pantă?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*