Schioarea americană Lindsey Vonn a anunțat, marți, pe pagina sa de Facebook ca nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci, din cauza unei accidentări.

Campioana olimpică la proba de coborâre de la Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010 nu și-a revenit complet, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul drept.

Vonn, devastată

”Sunt devastată să vă anunț că nu voi putea concura la Soci. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi reveni, dar realitatea mi-a demonstrat că genunchiul meu este prea instabil pentru a concura la un asemenea nivel. În curând, mă voi opera din nou, pentru a putea participa la Campionatele Mondiale de la Vail din februarie. Există și o parte bună, există o medalie de aur liberă pentru unul dintre colegii mei de echipă. Nu-mi rămâne decât să-i aplaud pe toți sportivii participanți și în special pe cei din echipa SUA!”, a postat Lindsey Vonn pe Facebook.

Cea mai medaliată schioare din lume

Sportiva de 29 de ani a câștigat de patru ori titlul mondial, a bifat 59 de victorii la Cupa Mondială și a suferit o fractură la tibie și o ruptură la ligamentele încrucișate în timpul Campionatelor Mondiale din februarie 2013. În noiembrie, în timpul unor antrenamente, Vonn a căzut din nou și a suferit o ruptură parțială a ligamentului încrucișat al genunchiului drept.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*