In societatea de azi, sentimentul de apartenență la o comunitate în care să împărtășească activități diverse a devenit fundamental, mai ales pentru tinerii aflați la început de drum, potrivit Genesis Property.

„La Genesis Property am înțeles chiar înainte de pandemie că timpul liber petrecut frumos a devenit cel mai de preț bun al oamenilor, și în special al angajaților. Socializarea și sentimentul de apartenență la o comunitate în care să împărtășească activități diverse au devenit fundamentale, mai ales pentru tinerii aflați la început de drum. Iar în campusurile noastre de birouri, YUNITY Park și West Gate Business District, reușim să construim pentru comunitatea de angajați experiențe și destinații care, pur și simplu, le fac ziua mai frumoasă atunci când vin la birou”, susține Marcela Stancu, Community Director, Genesis Property.

Potrivit unui studiu efectuat de companie, mai mult de jumătate dintre cei intervievați au subliniat că facilitățile și spațiile pentru timpul liber în clădirile de birouri sau în apropierea acestora ajută atât la un echilibru mai bun între viața la job și timpul liber, dar și la o stare de bine și deconectare după job. Mai mult, dacă ar avea facilitățile necesare aproape de birou, 44% dintre respondenți susțin că ar face mai multă mișcare în aer liber, peste 34% ar avea mai multe activități recreative, iar aproximativ 26% ar dedica mai mult timp hobby-urilor. Importanța implicării managerilor în construirea și consolidarea conexiunilor echipei, atât la job, cât și după program, este recunoscută de toate generațiile. Astfel, circa 75% dintre respondenți consideră, în diferite grade, că o implicare mai mare a acestora în activitățile echipei după program ar apropia mai mult oamenii din echipele de lucru.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*