Un grup de sportivi americani, auto-intitulați ”The Moab Monkeys”, sunt în permanentă căutare de adrenalină și, în mod evident, nu suferă de rău de înălțime.

Pentru tinerii de la ”The Moab Monkeys”, vacanța de vis are loc pe o pânză de păianjen artificială, pe care o agață între doi munți, la aproape 200 de m înălțime. Mai mult decât atât, pânza de păianjen se află la câteva zeci de metri distanță de cel mai apropiat versant.

Pentru a ajunge pe pânză, ei trebuie să meargă pe frânghie. Apoi, sportivii sar în gol, printr-o gaură aflată chiar în mijlocul pânzei artificale, și deschid parașuta după câteva secunde.

BASE jumping-ul este mai riscant decât parașutismul clasic, deoarece orice defecțiune la deschiderea parașutei se încheie, de obicei, în mod fatal pentru sportiv, din cauza distanței foarte mici până la sol.

Cei de la Moab Monkeys au făcut spectacol în mai multe locuri din întreaga lume, printre care Rio de Janeiro și Alpii Austrieci, scriu cei de la Bored Panda, iar din clipul și din galeria foto de mai jos veți afla cum se distrează oamenii dependenți de adrenalină.

Foto: Brian Mosbaugh/slacklinemedia.com
14 articol(e) « de 14 »

 

   Citește și: FOTO: Munții din 20 de țări, printre care și România, fotografiați de un polonez

 

   Citește și: FOTO. Ionuț Ștefănescu, primul român care a urcat pe Vârful Baruntse din Himalaya

 

   Citește și: FOTO. 6 zile în Dolomiții Italieni

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*