Odată cu venirea primăverii, cel mai bun mod în care ne putem recăpăta energia este o sesiune de alergare. Un lucru esențial, pe care nu îl puteți trece cu vederea, este alegerea pantofilor de trail-running.

În acest sens, vă prezentăm 11 dintre cele mai durabile și confortabile modelele de pantofi de alergare din 2015, care sunt potrivite pentru orice fel de teren stâncos sau accidentat, după cum spun și cei de la runnersworld.com:

 

The North Face Ultra Cardiac

Acest model oferă confort datorită unui strat de spumă situat în talpa intermediară, care prevede o amortizare neutră. Este perfect pentru alergarea pe un teren accidentat. Prețul este de 110 dolari.

 

 

Altra Superior 2.0

Modelul Altra Superior 2.0 este unul flexibil și este prevăzut cu o bună amortizare și o tracțiune excepțională. Este format dintr-o bază superioară simplă și una de suport care oferă purtătorului stabilitate și confort. Costă tot 110 dolari.

 

 

Brooks Cascadia 10

Modelele Cascadia sunt cunoscute de aproape un deceniu pentru stabilitatea excelentă și pentru durabilitate. Această versiune are în plus o parte superioară mai bună, realizată din materiale pliabile și o șa de plastic care învelește piciorul. Acestea oferă confort și stabilitate pe un teren variabil. Prețul este de 120 de dolari.

 

Salomon X-Scream 3D

Acest model cu tracțiune minimă și talpă înaltă și fermă este potrivit pentru suprafețe mixte și mai puțin pentru terenuri accidentate. Costă 125 de dolari.

 

 

 

Saucony Peregrine 5

Saucony Peregrine 5 este ideal pentru benzi de rulare agresive și teren accidentat. Tracțiunea superioară, partea intermediară ușoară și placa din fibra de nailon a pantofului nu vă vor crea probleme pe un teren mai dificil. Costă 110 dolari.

 

 

Montrail Fluidflex ST

Modelul este cunoscut pentru protecția ușoară și pentru tracțiunea excelentă. Este dotat cu un nou cadru de plastic situat în partea intermediară, care oferă o stabilitate îmbunătățită. Prețul este de 95 de dolari.

 

 

Topo Runventure

Topo Runventure este un model ușor, cu o platformă stabilă și cu o placă inferioară prin care nu pătrunde nimic din exterior. Costă 110 dolari.

 

 

 

New Balance Leadville 1210v2

Modelul este lăudat de testeri pentru partea superioară care oferă sprijin piciorului, dar și pentru amortizarea îmbunătățită din partea din față a pantofului. Prețul este de 125 de dolari.

 

 

Asics Gel-FujiRunnegade

Modelul FujiRunnegade este ideal pentru terenurile accidentate. Gulerul pantofului și plasa situată pe el ajută ca nimic să nu intre în interiorul modelului. Modelul costă 100 de dolari.

 

 

Hoka One One Challenger ATR

Testele au arătat că partea subțire intermediară a pantofului este foarte greu de îndoit (1 de la o scară de la 1 la 100). De cealaltă parte, aceiași testeri au susținut că modelul este unul flexibil datorită părții din față a piciorului care este groasă și amortizată. Costă 130 de dolari.

 

 

Skechers GOrun Ultra 2

Acest model este unul foarte amortizat. Este cunoscut ca fiind unul dintre pantofii sport cu cel mai bun „bounce” din categoria maximală. Costă 85 de dolari.

 

 

Citește și: Trail running pentru începători. 7 sfaturi utile

Citește și: Echipamentul de care ai nevoie pentru trail running

Citește și: Tot ceea ce NU știai despre pantofii de alergare

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*