FOTO FASCINANTE. Călătoriile și fotografiile care îți pot schimba viața

Pasiunea pentru fotografie vine exact când te aștepți mai puțin, iar pentru mulți devine o cale de a vedea lumea cu alți ochi. Povestea lui William Patino este mai specială deoarece fotografia l-a ajutat să treacă printr-o perioadă mai grea din viața lui și să se vindece de depresie.

O excursie în Europa alături de familie și un aparat de fotografiat i-au schimbat viața unui bărbat care suferea de depresie. Faptul că a descoperit pasiunea pentru frumos și pentru surprinderea în imagini a naturii a dus la transformarea sa completă. Conform spuselor lui, dintr-un om a cărui viață își pierduse culoarea și lumina, el a devenit o persoană dornică să cunoască întreaga lume prin intermediul lentilelor aparatului de fotografiat.

„Cu cât am început să realizez fotografii, cu atât am început să văd dragoste și frumusețe în lume”, a mărturisit William, potrivit Bored Panda.

Prima sa experiență cu un răsărit de soare a fost unică, iar modul în care fotograful redă acel moment te lasă fără cuvinte.

„Înaintea ochilor meu era un cer incredibil, vibrant. Apa de pe plajă reflecta lumina aurie de la soare, în timp ce spăla grăunțele strălucitoare de nisip. A fost o priveliște incredibilă”, a scris fotograful pe blog-ul său. Nu-i așa că v-a făcut curioși?

Cu timpul, William s-a perfecționat și fotografiile sale au devenit din ce în ce mai apreciate. Cu toate că afirmă că mai are de învățat, el consideră că a ajuns în punctul în care poate surprinde cu acuratețe „ceea ce vede cu ochii și ceea ce simte cu inima.”

Galeria de mai sus cuprinde fotografii realizate de William Patino în timpul călătoriilor sale. Dacă vreți să aflați mai multe despre el sau să îi admirați munca, puteți intra pe site-ul său personal.

Citește și: FOTO FASCINANTE. Munții din valuri, surprinși în imagini uluitoare

Citește și: 20 de fotografii fascinante care o să te facă să mergi, din nou, pe munte

Citește și: FOTO. Un fotograf polonez și-a descoperit pasiunea pentru dormitul în cort în Munții Rodnei

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*