FOTO. Cum se văd Alpii Francezi prin obiectivul unui localnic

Fotografii care sunt pasionați și de drumeții montane ne oferă posibilitatea să admirăm peisaje uimitoare, pe care nu am avea ocazia altfel să le vedem vreodată. Un astfel de fotograf este și Thomas Tourall, care a surprins impunătorii Alpi Francezi în imagini încântătoare.

Cu toate că se declară un fotograf amator, fotografiile lui Thomas Tourall spun altceva. Faptul că locuiește în apropierea Alpilor și că are posibilitatea să îi fotografieze de câte ori își dorește reprezintă un avantaj pentru el, dar și pentru cei care îi admiră munca.

Pasiunea lui pentru fotografie a început odată cu atracția față de jocurile video, în special față de grafica lor.

„Acești munți m-au inspirat întotdeauna. Îmi plac peisajele lor epice, contrastele dintre stânci, zăpadă și culorile copacilor”, a mărturisit fotograful francez, potrivit Bored Panda.

Seara este momentul ideal pentru Thomas să își realizeze fotografiile, fiind impresionat de imaginea oferită de soare în clipa în care apune. Apusul soarelui se îmbină armonios cu norii și cu piscurile munților, creând priveliști feerice, greu de uitat odată ce le vizualizezi.

În galeria de mai sus găsiți doar câteva dintre fotografiile realizate în Alpii Francezi. Dacă doriți să vedeți și restul muncii sale puteți accesa blogul său personal, pagina sa de Facebook Septmai.

Citește și: FOTO. Fotograf englez, despre România: Munții sunt cufundați în mitologie

Citește și: FOTO. Un fotograf polonez și-a descoperit pasiunea pentru dormitul în cort în Munții Rodnei

Citește și: FOTO: Munții din 20 de țări, printre care și România, fotografiați de un polonez

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*