FOTO. China: Un traseu periculos va fi deschis pentru turiști

O zonă inaccesibilă până acum, din lanțul muntos Wulling, sud-vestul Chinei, va fi deschisă publicului larg în această lună.

Regiunea munților Wulling face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind o zonă plină de chei, defilee și priveliști impresionante cu stânci și cascade. Astfel că autoritățile au decis construirea unui pod care să facă legătura între două stânci laterale. Lucrarea este situat la o înălțime de 460 de metri deasupra solului și oferă turiștilor posibilitatea de a admira peisaje și zone încă neexplorate. Scopul construirii acestei poteci a fost ca oamenii să aibă acces la toate aceste minunății ale naturii. Dacă realizarea aceastui pod se va dovedi un succes, vor fi construite și alte pasarele asemănătoare, potrivit Daily Mail.

Un șef de turism a declarat că pasarela, lungă de 800 de metri, poate fi folosită de turiști, dar încă se așteaptă deschiderea oficială.

„Unii oameni s-au furișat pe lângă bariere și cu toate că nu există niciun risc, ne dorim ca oamenii să aștepte până este gata în totalitate”, a declarat acesta.

Qu Lunming, șeful executiv al consiliului de turism a declarat că anul trecut au fost investiți în lanțul muntos Wulling în jur de 590 de milioane de yuani chinezești.

Citește și: Noi trasee de escalada în Ruse, cartierul Sredna Kula

Citește și: FOTO + TOP 10. Traseele de drumeții pe care trebuie să mergi măcar o dată în viață

Citește și: FOTO. Top 10 cele mai periculoase trasee de drumeție montană

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*