FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la schi și snowboarding din 2014

O fracțiune de secundă de spectaculos. Așa pot fi numite cele mai bune fotografii de anul trecut, căci fotografii care au vrut să surpindă clipa deosebită au fost pe pârtii sau la competițiile sportive de schi și snowboarding.

Aurel Rapa, un fotograf român, spunea că, ”de cele mai multe ori, fotografiile îşi aleg fotograful. Fotograful trebuie doar să le vadă”. Dacă e adevărat, atunci fotografii cei mai buni au fost umbrele practicanților de sporturi de iarnă.

Abia au trecut primele luni ale noul an, așa că nu putem decide care sunt cele mai bune fotografii de anul acesta, fie că vorbim despre schi, fie că vorbim despre snowboarding. Însă anul trecut a fost unul prolific pentru fotografi, astfel că, la începutul lui 2015, revistele de specialitate au încercat să stabilească care au fost cele mai spectaculoase imagini realizate în anul anterior.

Fiecare publicație a venit cu un alt top, în funcție de nișa pe care se promovează. Pe noi ne-au atras topurile realizate de X Games și Skiing Magazine, așa că am făcut o selecție de imagini care să vă încânte retina.

 Citește și: VIDEO. ”The Climb”, documentarul despre schioarea Lindsey Vonn, lansat peste 4 zile

 

 Citește și: VIDEO. Coborârea anului 2014 în materie de schi

 

 Citește și: Amenințare cu bombă într-o stațiune de schi din Austria

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*