FOTO. Cărți poștale cu adrenalină: Alpiniștii de pe Mont Blanc

Mai trimiteți cărți poștale? Dacă nu, ar trebui să vă mai gândiți la frumusețea acestui gest, mai ales după ce admirați colecția de fotografii cu adrenalină, realizată de Kamil Tamiola. El îmbină utilul cu plăcutul, iar ce iese din pasiunea lui te lasă, efectiv, fără cuvinte.

Kamil Tamiola este un fotograf  care a avut norocul, după cum mărturisește chiar el, să lucreze în Valea Aosta, Italia. În ultimii ani, Kamil a avut ocazia să cunoască și să exploreze foarte bine munții Alpi, în special Masivul Mont Blanc.

„Munții evocă emoții puternice, dar văzându-ne pe noi, simpli muritori printre turlele de granit, mă face să tresar”, a mărturisit fotograful, potrivit Bored Panda.

Cu toate că nu are studii în domeniu, Kamil și-a îndeplinit visul de a suprinde în imagini cele mai spectaculoase locuri din lume. Multe dintre aceste fotografii au apărut în publicația National Geographic, „fotografii ce s-au născut literalmente în curtea mea”, spune Kamil Tamiola, conform alpine-photography.com.

În galeria de mai sus, puteți admira doar câteva dintre fotografiile realizate de Kamil, pe care le puteți trimite (evident, online) celor dragi: ”Mă gândesc cu drag la tine!”.

Citește și: FOTO. Cum se văd Alpii Francezi prin obiectivul unui localnic

Citește și: FOTO FASCINANTE. Călătoriile și fotografiile care îți pot schimba viața

Citește și: FOTO. Un fotograf polonez și-a descoperit pasiunea pentru dormitul în cort în Munții Rodnei

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*