Cabana Quezac, construită de multiplul campion mondial de freeriding Guerlin Chicherit, a primit premiul pentru ”Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume” în cadrul World Ski Awards.

Anul trecut, grupul care deține World Ski Awards a lansat un concurs al stațiunilor montane, pentru a cunoaște mai bine preferințele amatorilor de vacanțe la munte. Astfel, publicul larg, cât și de specialiștii din domeniul turismului montan, și-au putut vota, între 6 iunie și 26 septembrie, hotelurile și cabanele preferate din întreaga lume, precum și operatorul de turism care le-a furnizat cele mai bune servicii.

Deși ”Cea mai bună cabană de schi din 2014” a fost desemnată Bighorn, din Revelstoke, Canada, iubitorii acestui sport au fost fascinați de cu totul altă unitate de cazare, ridicată în ultimul an în stațiunea Tignes les Brévieres, din Alpii francezi.

Vila este situată la o altitudine de 1.500 de metri, are o suprafață de 600 m2 și este amenajată în stilurile rock, metal, punk, sport și arty. ”Bijuteria arhitectonică”, așa cum au denumit-o jurnaliștii publicației ”La Libre”, este proprietatea lui Guerlin Chicherit, campion mondial de freeriding și pilot de raliuri. De asemenea, jurnaliștii au mai spus că vila este locul ideal pentru pasionații sporturilor cu multă adrenalină, în stil ‘Fast and furious’. Dovadă în acest sens este o motocicletă din filmul cu același nume, care tronează în mijlocul livingului celei mai frumoase cabane de schi recent construite.

Mai jos aveți câteva imagini ale cabanei Quezac:

Cabana Quezac. Foto: lalibre.be
9 articol(e) « de 9 »

 

cabana a  Citește și: FOTO: Cum arată cabana de la 2.500 m altitudine, unde turiștii pot locui gratuit

 

  Citește și: Cabana Babele: de la concerte la Sala Dalles, la crimele lui Ceaușescu

 

  Citește și: Cabana Diham. O istorie renăscută din propria cenușă

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*