Situată în inima orașului Megève, din regiunea Rhône-Alpes din sud-estul Franței, cabana Brickell este considerată drept cea mai luxoasă cabană din Europa.

”Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” este expresia pe care o putem folosi pentru a descrie cabana Brickell. Creată de suedezii de la Pure Concept, această cabană pare, de afară, o cabană mare, din lemn, dintr-o stațiunea de schi. Înăuntru, însă, abundă luxul, prin multitudinea de obicte din sticlă sau marmură.

Cabana Brickell are aproape 1.200 de metri pătrați, șapte dormitoare, piscină, sală de cinema, pivniță, parcare subterană și multe altele. De asemenea, vine ”la pachet” și cu o casă de oaspeți. În total, în această destinație de lux se pot caza 18 persoane. Pe lângă spațiul mare, detaliile de decor, precum candelabrele mari, cu cristale, sau scaunele cu spătare ciudate, îi fac pe bogați să scoată din buzunar între 25.000 de euro și 135.000 de euro, pentru o vacanță. Prețul depinde de sezon.

Designul cabanei a fost apreciat de toate revistele de specialitate din domeniul home&deco, care au declarat-o ”cabană de basm”.

Mai jos aveți o selecție de imagini cu cabana:

Foto: www.impressiveinteriordesign.com
20 articol(e) « de 20 »

 Citește și: FOTO. Cele mai populare cabane montane în perioada comunistă

 

 Citește și: TOP 10 chilipiruri: Ce cabane montane poți cumpăra la prețuri accesibile

 

 Citește și: Cabana Rarău, modernizată în stil tirolez

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*