Compania producătoare de biciclete Santa Cruz Bicycles a lansat Roubion, cel mai nou model al liniei Juliana Bicycles dedicată femeilor.

Numele ”Roubion” este împrumutat după cel al unui sat montan franțuzesc din Alpii Maritimi, care avea, în 2008, o populație de 114 locuitori. Nimic mai potrivit pentru o bicicletă puternică și cochetă, decât un sătuc de munte cu 30 de km de pârtii de schi în apropiere.

Detalii tehnice

Bicicleta Roubion are culoarea unei poșete glamour și arată bine. Ghidonul este produs chiar de către Juliana Bicycles. De aceea, deoarece vorbim despre o bicicletă dedicată femeilor, gripurile sunt mai subțiri decât cele ale bicicletelor de munte obișnuite.

Și șaua este una specială: poartă numele brandului lansat în 1999 și este considerată ca fiind una dintre cele mai confortabile de pe piață.

Shock-ul spate este Cane Creek Double Air, iar transmisia este 1X, singurul tip de transmisie cu care este disponibil modelul Roubion.

Preț

Aceasta este prima bicicletă dotată standard cu piese de top dedicată femeilor, iar prețul este unul pe măsură. Cadrul costă aproximativ 3.000 de dolari, iar prețul bicicletei cu tot cu componente ajunge până 10.500 de dolari.

Cum arată Roubion de la Juliana Bicycles:

Foto: Gary Perkin/Juliana Bicycles
5 articol(e) « de 5 »

 

14a   Citește și: Cardul Biciclistului: un card de reduceri pe care îl reîncarci pedalând

 

15b   Citește și: Iubitorii camerelor GoPro au o nouă jucărie

 

Shimano 3   Citește și: Shimano a lansat primul groupset electronic pentru bicicletele de munte

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*