STOP JOC! Concursul s-a încheiat cu victoria lui Popescu Paul-Gabriel, pe care îl rugăm să ia legătura cu redacția pentru a intra în posesia celor două abonamente.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești iubitor de muzică şi de activităţi sportive montane, iar sfârşitul lunii iulie reprezintă, pentru tine, o nouă ediţie de Padina Fest. Așa că, între 23 și 26 iulie, ne întâlnim pe platoul Padina, la 1.509 de metri altitudine, pentru că te trimitem la festival alături de un prieten!

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cele două abonamente:

1. Să dai like la pagina noastră de Facebook și la pagina de Facebook a Padina Fest;

2. Să postezi pe pagina noastră de Facebook, la articolul despre concurs (adică AICI), un comentariu cu o fotografie cu tine la munte. Atenție! Te poți înscrie cu o singură fotografie.

Posesorul fotografiei care adună cele mai multe like-uri va intra în posesia celor două abonamente. Concursul se desfășoară până pe 15 iulie, ora 14.00, iar câștigătorul va fi anunțat la ora 15.00.

Ce ne așteaptă la Padina Fest

Între 23 şi 26 iulie are loc a șasea ediţie a festivalului montan Padina Fest. Aşa cum ne-am obişnuit, organizatorii ne promit multă voie bună, aer de munte, activităţi de aventură, concerte, întreceri sportive şi relaxare. Padina Fest este un festival montan născut din dragoste și grijă pentru natură, care îmbină cu succes aventura, muntele și muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munții Bucegi.

Timp de 4 zile ne putem delecta cu sesiuni de escaladă, trasee de drumeții, plimbări cu bicicleta sau putem încerca tirolienele, atelierele de aventură și hamacele. La lăsarea întunericului, se dă „play” la concerte. Noaptea de vineri va fi rock, astfel că pe 24 iulie vor susţine concerte Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma, Nişte Băieţi. Sâmbătă seară va avea loc tradiţionalul concert Şuie Paparude, iar Firkin(HU) vor susţine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze. Filarmonica Muntenia va pregăti un program cu totul special pentru dimineţile de sâmbătă şi duminică. Mai multe despre program găsești pe site-ul Padina Fest.

E vremea să scoţi echipamentul de munte şi să ieşi din casă!

Citește și: REPORTAJ. Padina Fest sau ce înseamnă să aduni laolaltă câteva mii de oameni de munte

Citește și: INTERVIU. Despre festivaluri montane, români și urși. De vorbă cu turiștii belgieni

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*