Vrei să te căţări pe stâncă, să participi la competiții sportive sau să te relaxezi la terasele cu hamace, saci de iută şi umbră? Dar să îi asculți live pe Șuie Paparude, Grimus și Țapinarii?

Când munţomanii se întorc de pe trasee și luna se-arată deasupra munților Bucegi, distracția se mută în fața scenelor de la ”Padina Fest”, de unde nu te lăsa inima să te retragi la cort prea curând. Cinci zile de aventură și noi te putem trimite acolo, gratuit, alături de un prieten.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cele două abonamente?

1. Să dai like la pagina noastră de Facebook;

2. Să dai like la pagina de Facebook a Padina Fest;

3. Să ne spui, într-un comentariu la postarea de pe Facebook, de ce vrei să mergi la ”Padina Fest”!

Comentariul care adună cele mai multe like-uri va fi câștigător!

Concursul se desfășoară până vineri, ora 14.00, iar câștigătorul va fi anunțat tot vineri, ora 15.00.

Ajuns deja la a cincea ediție, festivalul de pe platoul Padina se va desfășura între 23 şi 27 iulie 2014 și vine cu o mulțime de activități în aer liber. Ce poți să faci la ”Padina Fest”?

Să admiri Bucegii din balon, să cucerești Vârful Omu, să te relaxezi lângă Lacul Bolboci, să escaladezi unul dintre pereţii Vărăriei, să închiriezi o bicicletă și să te plimbi pe cărările de munte, să cânți cât te țin plămânii sau să participi la una dintre competițiile sportive ale Maratonului Bucegi. Mai multe despre festival găsești AICI sau pe site-ul Padina Fest.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*