Ești în căutarea unor poteci accidentate, pe care să pedalezi în forță? Atunci îți recomandăm un concurs de MTB, care se va desfășura la Predeal. Mai mult, te trimitem acolo gratuit!

Oferim, cu ajutorul organizatorilor, trei înscrieri la Șoimii Bucegilor – MTB Predeal Trophy, ce se va desfășura pe 9 august.

Ce trebuie să faci pentru a-ți câștiga locul în competiție?

1. Să dai like la pagina noastră de Facebook;

2. Să dai like la pagina de Facebook Riders Club;

3. Să ne spui, într-un comentariu la postarea de pe Facebook, cum ți-a schimbat MTB-ul stilul de viață, alături de proba la care vrei să concurezi.

Participanții ale căror comentarii vor primi cele mai multe like-uri vor intra în posesia premiilor.

Concursul se desfășoară exclusiv pe Facebook și se va încheia marți, ora 18.00.

Șoimii Bucegilor – MTB Predeal Trophy este o competiție din calendarul Riders Club, cu trasee adaptate pentru toate nivelurile de experiență. Astfel, tura lungă va avea 40 de kilometri şi o diferenţă de nivel de 1.740 de metri. Traseul standard, cu lungimea de 15 kilometri, va fi mai puţin solicitant, diferenţa de nivel fiind de 630 de metri. Nu în ultimul rând, începătorii vor avea parte de un traseu de 12 kilometri şi 400 de metri diferenţă de altitudine.

Mai multe date despre eveniment poți găsi AICI sau pe site-ul Riders Club.

Comments

comments

One Response

  1. Costel Rusa

    Eu fac parte din categoria ,,juniorilor ”+ 50,alergand cam 300 mii km de voie sau de nevoie pe asfalt, forestier poteci si tot felul de coclauri pentru a ajunge pana aici….cum mi-a schimbat viata MTB-ul ?…pai stiti si voi, ca de aia ne ,,impiedicam ” unii de altii pe trasee .

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*