Vrei să-ți testezi calitățile fizice și psihice într-o competiție care combină trail running-ul cu orientarea?

Atunci participă la concursul eMunte.ro, unde punem la bătaie două înscrieri gratuite la 3 Way Orienteering Challenge, ce se va desfășura între 18 și 20 iulie, în Borca, județul Neamț.

Ce trebuie să faci pentru a-ți câștiga locul în competiție?

1. Să dai like la pagina noastră de Facebook;

2. Să ne spui, într-un comentariu la postarea de pe Facebook, de ce ai participa la un concurs de orientare și trail running.

Primii doi participanți ale căror comentarii adună cele mai multe like-uri vor intra în posesia celor două premii (care valorează 75 de lei fiecare).

Ce presupune premiul?

  • Kitul de participant, ce conține: cip de cronometrare SportIdent, tricoul competiției, harta de concurs, numărul de concurs;
  • Vei intra în cursa pentru podium și poți câștiga premii în bani;
  • Cursuri de inițiere și instruire înaintea competiției;
  • O excursie pe Muntele Budacu (1.859 de metri), aproximativ 22 de kilometrii lungime și circa 1.250 de metri de urcare cu oameni pasionați de hiking up-hill.

Participanții se pot înscrie până vineri, ora 12.00, iar câștigătorii vor fi anunțați tot vineri, la ora 16.00!

 

Premieră în România

Concursul 3 Way Orienteering Challenge este prima competiție din România care îmbină trail running-ul cu orientarea.

Indiferent dacă preferi cursele de vertical trail sau maratoanele pe suprafață plată, 3 Way Orienteering îți oferă șansa de a-ți alege propriul traseu. Tu alegi dacă vei alerga prin pădure, prin poiană, pe poteci sau pe teren accidentat. De asemenea, punctele intermediare sunt unite prin trei trasee diferite ca lungime, diferență de nivel și solicitare.

Categoriile de concurs sunt:

Feminin : Open / – 35 / + 35
Masculin: Open / -35 / +35

Cele două variante de traseu sunt:

Nivel 2 – aproximativ 7 km, 10 posturi intermediare
Nivel 1 – aproximativ 17 km, 19 posturi intermediare

Detalii organizatorice:

Vineri, 18.07, între orele 14:00 și 20:00, se va face validarea concurenților la centrul de concurs, iar între orele 16:00 și 20:00 vor avea loc cursurile de inițiere, susținute de organizatori;

Sâmbătă 19.07, între orele 9.00 și 11.00 se va face validarea concurenților în zona arenei de sosire.  La ora 12:00 va începe competiția, timpii de start pentru fiecare concurent afișându-se, din timp, pe site și în arena de sosire. Începând cu ora 17:00, va avea loc festivitatea de premiere, care va fi urmată de un program cultural, spectacole și foc de tabără.

Duminica, 20.07, de la ora 09:00, se va pleca în excursie pe Muntele Budacu.

Mai multe informații despre eveniment poți găsi pe site-ul Orienteering Challenge sau pe pagina de Facebook a evenimentului, 3 Way Orienteering Challenge.

Noi pe cine trimitem la start?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*