Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va găzdui sâmbătă, 28 februarie, un eveniment culinar deosebit, completat de un concert susținut de interpreta Roxana Nemeș.

Cheful Jakob Hausmann îi va delecta pe turiștii veniți la singurul hotel de gheață din Europa de Est cu un spectacol culinar și un meniu diversificat. Maestrul bucătar elvețian va găti supă de orz în stil elvețian, somon graved marinat cu cous-cous și aromatizat cu citrice, mușchi de porc cu sos fondue, cu legume blanchate și cartofi noi, brânză elvețiană cu roșii cherry dulci, iar la desert va pregăti Panna Cotta cu fructe de pădure flambate.

Maestrul bucătar, proprietarul restaurantului „Mica Elveție”, este cunoscut și în afara granițelor României. A gătit pentru celebrități, printre care se numără Jean-Claude Van Damme, Pink, Steven Seagal sau Wesley Snipes, potrivit tribuna.ro.

Turiștii care vor să servească preparatele gătite de chef Jakob Hausmann la o înălțime de peste 2000 de metri, sunt așteptați în localul „Ice Restaurant”. Pentru suma de 198 de lei de persoană, vă puteți bucura de această masă și de o noapte de cazare la Hotelul de Gheață sau la Cabana Bâlea.

Hotelul de gheață, o atracție turistică pentru mii de turiști

În fiecare iarnă, începând cu sezonul 2005-2006, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a fost vizitat de peste 8.000 de turiști. Faptul că a devenit atât de cunoscut, a dus la includerea lui pe lista celor mai interesante opt hoteluri de gheață din lume, listă realizată în acest sezon de către publicația „Conde Nast Traveler”. Pentru a afla mai multe detalii, puteți intra AICI.

Cu toate acestea, unul dintre cele mai atractive obiective turistice din cadrul hotelului este Biserica de Gheață de la Bâlea Lac. Mai multe informații despre acest edificiu aflați AICI.

Citește și: Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac: prețuri și tematică

Citește și: Biserica de Gheață de la Bâlea Lac, loc de nunți și botezuri

Citește și:  FOTO. Avalanșa de la Bâlea Lac, cea mai mare tragedie montană din România

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*