Pe 21 septembrie 2014, la finalul Saptamanii Europene a Mobilitatii, va avea loc concursul de ciclism: „4 Pedale”.

Invita-ti partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa. Va avea loc a doua editie a concursului de MTB pe echipe din cadrul Riders Club, un sistem de competitii destinat pasionatilor de ciclism de orice nivel. Inscrierile la concursul de ciclism sunt deschise pana pe 17 septembrie.

Concursul va fi unul de stafeta si este dedicat echipelor de doua persoane. Traseul concursului va explora inima padurii Baneasa, pe o lungime de 17 km. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseul este placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au mai multa experienta. Desi dificultatea sa este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna.

Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor trebui sa efectueze traseul de 17 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish. Cursele se vor desfasura pe categoriile feminin, masculin si mixt.

Premiile pentru ocupatii podiumului consta, in functie de categorie, in acordarea unei sume de bani, dar si a unui voucher de reducere de la Seroussi, in valoare de 450 lei, precum si medalia de finisher si diploma de concurs.

In cadrul evenimentului va avea loc si o tombola la care vor putea participa roti riderii inscrisi la  „4 pedale” si pot castiga: Cadru GIANT XTC Aluminiu (2999 lei); Bicicleta GIANT Revel 29er 1 (2499 lei); 1 x trusa de scule Skil; 3 x cosuri cu fructe si legume Abbara; 3 x vouchere Aventuria, in valoare de 100 de lei fiecare; 3 x vouchere Seroussi, in valoare de 450 de lei fiecare.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.

Pana duminica, 21 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile au loc exclusiv online pe pagina oficiala a concursului.

 

Citește și: VIDEO. Record mondial: cel mai lung backflip din istorie

 

Citește și: TOP 10. Cum arată cele mai frumoase biciclete de munte din 2014

 

Citește și: VIDEO. MTB extrem. Cum a fost demolat Photoshop-ul cu un film fascinant

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*