Fiecare sezon vine la pachet cu reduceri de prețuri. Pentru că pasionații de munte se pot bucura de altitudine și vara, și toamna, nu există niciodată sezon de vârf și extrasezon decât pentru activități specifice, precum sporturile de iarnă. Însă, dacă pentru tine nu contează cu ce pretext mergi la munte, numai să fii acolo aproape în fiecare weekend, poți vâna chilipiruri în fiecare perioadă a anului.

Toamna nu este o excepție, așa c-am dat o tură pe net, să vedem ce găsim ieftin acum, în noiembrie.

Geci de munte

Magazinele online fac deseori lichidări de stoc în lunile de toamnă, ca să facă loc pentru produsele destinate sezonului rece. Gecile de munte se numără și ei printre piesele de echipament pe care le poți achiziționa la preț redus. Și-am găsit și-un loc cu reduceri de până la 45%. Și încă n-a venit Black Friday.

Ghete de munte și pantofi de alergare montană

Ghetele de munte și pantofii de alergare montană sunt preferate de drumeți primăvara, vara și toamna, pentru sezonul rece fiind aleși întotdeauna bocancii (care pot fi purtați, de altfel, în tot timpul anului). Prin urmare, sunt șanse mari ca toamna să găsești ghete de munte și pantofi de alergare la prețuri reduse, iar dacă ai noroc, chiar și bocanci de calitate, la lichidări de stoc.

Corturile de trei sezoane

Ah, și nu doar corturile de treis ezoane, ci orice piesă de echipament care nu este destinată purtării pe timp de iarnă. De ce? Pentru că vine iarna și niciun magazin nu-și dorește să rămână cu produsul pe stoc. Așa că fă o listă cu lucrurile de care vei avea nevoie de la primăvară încolo și ieși la vânătoare.

Modelele care nu mai sunt la modă

Modelele noi de piese de echipament pot veni într-o serie inedită de culori, cu mai multe buzunare sau cu cu tot felul de promisiuni. În realitate, rareori un produs fabricat în 2019 este în mod semnificativ mai bun decât unul din 2018. De cele mai multe ori, diferențele sunt mici, însă diferențele de prețuri sunt mari. Caută produse lansate în ultimii ani, iar cu diferența de bani mergi un weekend la munte. Asta era și ideea, nu?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*