În fiecare anotimp poți găsi piese de echipament la prețuri reduse, iar vara nu este o excepție.

Iar dacă ești pus pe fapte mari și știi ce să cumperi și, mai ales, de unde, ți-ar putea rămâne bani în buzunar cât pentru o vacanță drăguță undeva, la munte.

Iată cam ce-ai putea cumpăra la prețuri mai mici decât de obicei, acum, în luna iulie:

Echipament de schi/snoboarding

De ce? Pentru că e vară și nimeni nu schiază în iulie (în emisfera nordică). Așa că magazinele care comercializează piese de echipament pentru sporturile de iarnă le vând la prețuri mult mai mici decât te-ai obișnuit să le găsești pe internet sau la raft. Dacă îți place să schiezi și știi că vei avea nevoie de schiuri, de clăpari, de jachetă de schi etc, acum e momentul. Îți vei mulțumi la iarnă.

Citește și: Mituri despre altitudine. Ce contează, de fapt, când te afli printre nori

Geci hardshell

Gecile hardshell au prețuri mult mai mici în timpul verii decât iarna, așa că n-ar fi o idee rea să cumperi una acum, mai ales dacă știi că ai nevoie de ea la un moment dat.

Saci de dormit de iarnă

Nu trebuie să detaliem prea mult motivul: este vară, sacii sunt făcut pentru vreme mult mai friguroasă, așa că retailerii încearcă să scape de produsele vechi pentru a face loc celor noi, la toamnă/iarnă. Câteva exemple de saci la prețuri reduse găsești AICI.

Bocanci de munte

Nu ne-am gândit de la început la bocancii de munte ca la un produs oferit la prețuri mai mici în luna iulie, dar am găsit aceste oferte cu reduceri de prețuri de până la 30%, așa că le-am pus pe listă.

Citește și: Cele 6 tipuri de drumeții pe care le cunoaștem

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*