Ce înseamnă să participi la un maraton în Borneo

Dacă ești pasionat de alergare montană, dar nu ai alergat nicăieri altundeva decât în România, un maraton într-o regiune subtropicală îți poate testa limitele într-un mod la care nu te-ai fi așteptat. Clima își spune cuvântul, iar dacă reușești să închei o astfel de cursă, al cărei traseu are și lungi perioade de urcare, te poți considera un adevărat erou carpatin. Despre asta a scris directorul World Wide Fund România, Csibi Magor, pe alerg.ro.

Groupset electronic de la Campagnolo

Italienii de la Campagnolo au prezentat, recent, Chorus EPS, varianta electronică a groupset-ului Chorus. Stilul exotic și inovativ al italienilor pare, însă, ascuns după ideea de tradiție, căci Campagnolo nu își promovează noul groupset electronic la fel de amplu precum cei de la Shimano. Pentru italieni, sistemul mecanic primează, iar cel electronic nu ar aduce o mare îmbunătățire.

Alt amplasament pentru pârtia de schi de la Băiuț

Autoritățile din Băiuț se confruntă cu probleme majore: World Wide Fund a pus condiții clare privind înlocuirea suprafeței de pădure inclusă în proiect cu o altă suprafață, conform infomm.ro. În plus, după cum este și firesc, proiectul va fi aprobat numai dacă sunt prevăzute, de la început, spațiile de cazare și de parcări.

20a   Citește și: Ce pericole te pândesc în timpul curselor de alergare montană și cum să le eviți

 

20b   Citește și: Cum alegi pantofii pentru trail running

 

20c   Citește și: Trail running pentru începători. 7 sfaturi utile

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*