Luna august va veni la pachet cu o competiție ieșită din comun. Carpathian Adventure 2019 nu este doar un concurs pentru iubitorii de munte, sport și aventură, ci și pretextul perfect pentru a sprijini participarea a mai mult de 1.000 de tineri la programe educative.

Competiția Carpathian Adventure este menită să pună la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și psihice, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) a participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficientă a resurselor mai sus menționate, conform unui comunicat remis eMunte.ro.

Competiția se adresează oamenilor entuziaști și perseverenți care, formând echipe de câte 4 persoane, doresc să se întreacă într-o aventură puternică și provocatoare în mijlocul naturii. La acest eveniment Outward Bound Romania își dorește participarea partenerilor săi tradiționali (firme, organizații, școli).

Carpathian Adventure este un eveniment caritabil de fundraising prin care se dorește obținerea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound. Astfel, toți cei care se înscriu în această competiție au posibilitatea nu numai să participe la un eveniment sportiv cu beneficii pentru sănătate în care își testează capacitățile proprii, dar și să sprijine participarea a mai mult de o mie de tineri la programe educative și de dezvoltare a personalității organizate de Outward Bound în condiții optime și de calitate superioară.Cu sprijinul primit organizația va crea și va echipa spații noi destinate programelor pentru copii.

Detalii:


Perioada: 09-11 august 2019

Data limită de înscriere: 01 iulie 2019

Locația: Munții Gurghiului și împrejurimile localității Sovata

Tabăra de bază: Centrul de Tineret Internațional Outward Bound Romania 

Durata competiției: 30 de ore

Distanța de parcurs: 90 km


Descriere: Carpathian Adventure este o competiție caritabilă care se realizează în echipe de 4 persoane. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să depășească numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probe pe apă și diverse probe de echipă.

Se pot înscrie echipe mixte (bărbați și femei).

Vârsta participanților: peste 18 ani.

Taxă de participare

Taxă de înscriere: 280 euro/ echipă

Suma minimă de fundraising pentru firme 1000 euro/echipă

Înscrieri: https://goo.gl/forms/eWTlCHnxCXch7Tbs2

Persoana de contact: Péter Attila

Email: attila@outwardbound.ro
Telefon: 0745-495392

Iată, mai jos, un filmuleț despre o ediție anterioară a Carpathian Adventure:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*